Programok

Kedves Szülők!


A tervezett programjainkat, rendezvényeinket, külső helyszíni tevékenységeinket a gyermekek számára szervezzük,ha a járványhelyzet engedi, akkor a szülőket is szerettel várjuk. Ezzel kapcsolatban, kérjük figyeljék a szülői facebook csoportjukat, e-mail fiókjukat, illetve a faliújságokat.

Programtervezetünket óvodánk munkatervében találják.

Együttműködésüket és támogatásukat köszönjük!

Székhely Óvoda programok

Újbudai Csicsergő Telephely programok

Újbudai Nyitnikék Telephely programok

 

Hagyományaink, ünnepeink

A Lágymányosi Óvodában változatos programokkal színesítjük óvodásaink életét. Ezek az ünnepélyek, rendezvények az évszakokhoz, és az egyes óvodák kialakított hagyományaihoz kötődnek. Ezek közül néhány: Őszi szüreti mulatság, Mikulás, Karácsony, farsang, Jeles napok, Gyermeknap, évzáró ünnepség. A programokba lehetőség szerint a szülőket is bevonjuk. Évente többször színházba megyünk, az óvodák épületeibe is hívunk zenészeket, színészeket, bábszínházat. Kirándulásokat szervezünk, amelyek célja a szűkebb és tágabb környezetünk megismerése.

 

Alapítványainkkal a fenntartó által biztosított anyagi erőforrást kívánjuk kiegészíteni. Az így befolyt összegeket a gyermekek fejlesztésére és programjaik gazdagítására, eszköz- és játékvásárlásra fordítjuk.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA