Programok

Kedves Szülők!

A mai Gyermeknapi programunk nem marad el, várjuk Önöket szerettel 15:30- tól!

Kolompos Együttes előadása 15:30- tól 16:00- tól Fecske, Lepke, Katica és Cinege csoport részére, majd 16:05- től 16:35- ig Cica, Csiga, Halacska és Süni csoport számára.

Utána pedig a következő programok közül lehet választani:

Süni és Halacska csoport: Arcfestés és Csillám tetoválás

Cinege: Gyöngykarkotő készítése,

Katica csoport: Tésztafonat, nyaklánc készítése

Lepke csoport: Színes figurás tésztából karkötő, nyaklánc fűzése,

Fecske csoport: Szélforgó készítés

Csiga csoport: Célbadobás

Cica csoport: Esernyő készítése, arc festés

Közben lehet az udvaron Erdei Körhintázni, és a szórakozás közben megéhezett, megszomjazott gyerekeket, felnőtteket palacsinta Party várja hátul a tornaterem előtt!

A Lágymányosi óvoda Székhelyén 2017 szeptember 12-én délelőtt tartott sajtótájékoztatot Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter Dr. Hoffmann Tamás polgármester Király Nóra alpolgármester Dr. Molnár László alpolgármester Vrábel Krisztina gasztroblogger a 3. alkalommal megrendezésre kerülő Egészségpart programmal kapcsolatban.
Az egészseges életmód, a mindennapos testmozgás,és az egészséges taplalkozas fontosságara hivták fel a figyelmet. A sajtótájékoztaton részt vevő gyerekek is aktivan bekapcslolodtak a beszelgetesbe, őszinte megnyilvanulasaikkal igen jo hangulatot teremtettek.
A gyermekek ajandekkent egy órias tarsasjatekot kaptak illetve az intezmény valamennyi kisgyermeke egy -egy láthatosagi mellenyt, amelynek a séták, kirándulások alkalmával nagy hasznat vehetjük!
Az új kiscsoportosok pedig átvehették a kerület által biztositott évkezdő csomagot.
A gyerekek, felnőttek egyarant jol ereztek magukat ezen a délelőttön.
Fotók megtekinthetők az alábbi linken:

Hagyományaink, ünnepeink

A Lágymányosi Óvodában változatos programokkal színesítjük óvodásaink életét. Ezek az ünnepélyek, rendezvények az évszakokhoz, és az egyes óvodák kialakított hagyományaihoz kötődnek. Ezek közül néhány: Őszi szüreti mulatság, Mikulás, Karácsony, farsang, Jeles napok, Gyermeknap, évzáró ünnepség. A programokba lehetőség szerint a szülőket is bevonjuk. Évente többször színházba megyünk, az óvodák épületeibe is hívunk zenészeket, színészeket, bábszínházat. Kirándulásokat szervezünk, amelyek célja a szűkebb és tágabb környezetünk megismerése.

 

Alapítványainkkal a fenntartó által biztosított anyagi erőforrást kívánjuk kiegészíteni. Az így befolyt összegeket a gyermekek fejlesztésére és programjaik gazdagítására, eszköz- és játékvásárlásra fordítjuk.

 

 

Egyéb fontos információk

Intézményünk ötnapos munkarendben működik, hétfőtől péntekig. Óvodánk reggel 6:00-tól 18:00 óráig tart nyitva. Reggel 6:00-7:00 óráig ügyeleten biztosítja a korán érkező és a későn távozó gyermekek ellátását. A gyermekekkel az intézmény teljes nyitva tartása alatt óvodapedagógus foglalkozik.

 

Térítésmentes logopédiai ellátásban és gyógytestnevelésben részesülnek az erre rászoruló gyermekek. Óvodánk igény szerint ingyenes hitoktatás lehetőségét biztosítja.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA