Beiratkozás

   

Az alábbi linkre kattinta a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkorányzatának honlapján fontos információk olvashatók az óvodai beiratkozással kapcsolatosan:

http://oktatas.ujbuda.hu/ovodai-beiratkozasi-informaciok/hirdetmeny-a-20182019-nevelesi-evre-torteno-ovodai-beiratkozasrol

Az aktuális óvodai körzethatárok az alábbi linken érhetők el:

https://dari.oktatas.hu/index.php?id=kir_korzet_pub

Meghirdetett nyílt napokon az érdeklődő szülők betekintést nyerhetnek óvodáink mindennapjaiba, és megismerkedhetnek az óvodapedagógusokkal, a nevelő- oktató munkát segítőkkel ezeken a délelőttökön. Az óvodai felvételt a székhelyen és a telephelyeken bonyolítjuk. A szülőket hirdetmény formájában tájékoztatjuk.

 

Az óvodai felvétel a 2011. évi CXC. törvény 8. §-a alapján történik. Az óvodánk felvételi körzete: a fenntartó által meghatározott körzet. A beiratkozással kapcsolatos feladataink, tudnivalók megtalálhatók az intézmény szabályzó dokumentumaiban (Házirend).

 

A gyermeküket beíratni kívánó szülőket - a számukra megfelelő időpontban - bármelyik óvodában fogadjuk, szívesen látjuk. Javasoljuk azonban, hogy a lakcím szerinti körzetes óvodájukat keressék fel, és használják ki ezt a lehetőséget is az ismerkedésre.

   

Leendő óvodások szülei részére szervezett szülői értekezletek időpontja, helyszíne, további információ kérhető: info@lagymanyosiovi.ujbuda.hu e-mail címen és az óvodák telefonszámain.   

    

2018/2019- es nevelési évben várható szabad férőhelyek:

A Lágymányosi Óvodában azonos életkorú gyermekekből álló csoportok kialakítására törekszünk. A jelentkezők életkorától és létszámától függően vegyes életkorú csoportok kialakítása is lehetséges.

   

Lágymányosi Óvoda Székhely:

Újbudai Csicsergő Óvoda Telephely:

Újbudai Nyitnikék Óvoda Telephely:

   

Nyílt napok, ismerkedési lehetőségek:

A meghirdetett nyílt napokon az érdeklődő szülők betekintést nyerhetnek óvodáink mindennapjaiba, és megismerkedhetnek az óvodapedagógusokkal, a nevelő-oktató munkát segítőkkel az alábbi időpontokban:

Nyílt napok időpontja:   

Lágymányosi Óvoda Székhely: 2018. április 23. (Teknős csoport)

Újbudai Csicsergő Óvoda Telephely: 2018. április 19. (Kékcinke csoport)

Újbudai Nyitnikék Óvoda Telephely: 2018. április 24-25. (Cinege és Fecske csoportok) Szeretettel várjuk az érdeklődőket a fenti napokon és helyszíneken 8:30-tól 11:00-ig.

   

Óvodai beiratás időpontja, helyszíne:

Tervezett beosztás:

2018. május 7. hétfő: Lágymányosi Óvoda székhelyen 6-18 óráig

2018. május 8- 9.kedd- szerda: Újbudai Nyitnikék Óvoda Telephelyen 6-18 óráig

2018. május 10. csütörtök: Újbudai Csicsergő Óvoda Telephelyen 6-18 óráig

2018. május 11. péntek: Lágymányosi Óvoda székhelyen 6-18 óráig

   

A gyermeküket beíratni kívánó szülőket - a számukra megfelelő időpontban – bármelyik épületünkben szívesen látjuk és fogadjuk. A fenti napokon bármely helyszínünkön beiratkozhatnak a körzetes- vagy az Önök által preferált székhelyre illetve telephelyekre.

    

Leendő óvodások szülei részére szervezett szülői értekezletek időpontja, helyszíne:

   

Időpont változás esetén időben tájékoztatjuk az érintett családokat.

    

További információ kérhető:

Az info@lagymanyosiovi.ujbuda.hu e-mail címen, és az óvodák telefonszámain.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA